Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

Kennismaken


Leefstijlprogramma 'Slim en gezond afvallen'


Als je start met 'Slim & gezond afvallen' dan ga je stap voor stap je eet- en leefstijl bij de kern aanpakken. Je gaat leren om op een ontspannen manier gezond af te vallen met blijvend resultaat. Start nu en ga op weg naar een slank en fit leven.


Afvallen met normaal lekker eten
Fit zonder zwaar trainingsprogramma
Slank zonder streng dieet, met blijvend resultaat

Ik kan je helpen...
Ik zal je positief stimuleren, ondersteunen en motiveren zodat jij je doelen gaat bereiken. Door stap voor stap kleine veranderingen door te voeren ga je je doel bereiken met blijvend resultaat.

Kies voor begeleiding in mijn praktijk in Bergen op Zoom of gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving via skype.
Leefstijlprogramma voor vrouwen
Dit is het resultaat...

Na een paar weken...
...voel je je fitter
...zit je lekkerder in je vel
...geniet je meer van het eten
...krijg je plezier in bewegen
...ga je afvallen
...heb je minder overgangsklachten

Ben jij er klaar voor?
Hoe werkt het?

Kennismaken
Om elkaar te leren kennen start de begeleiding met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (in mijn praktijk of via skype). Tijdens deze kennismaking neem ik tijd om naar jouw verhaal te luisteren, we bespreken je hulpvraag en ik vertel hoe ik je kan helpen om op een normale gezonde manier af te vallen. Wil je bij mij gaan starten dan is het belangrijk dat je voldoende tijd hebt, openstaat voor verandering én bereid bent om er 100% voor te gaan.
Besluit je om met mij op weg te gaan dan volgt daarna een uitgebreid leefstijlgesprek waarin we samen een plan gaan maken.

Coachgesprekken
Het leefstijlgesprek duurt ongeveer 60-90 minuten (deze tijd hebben we echt nodig!). Tijdens dit gesprek maken we samen een persoonlijk en doelgericht actieplan. We bepalen als eerste jouw startsituatie (gewicht en lichaamsanalyse, conditie, gezondheid, eetgedrag enz.) en doelen. Daarna ga je ontdekken welke strategieën (manieren om af te vallen) jou gaan helpen om je doel(en) te bereiken. Met deze strategieën maken we een persoonlijk actieplan. Je gaat naar huis met een basisplan waarmee je al direct de eerste stap kunt zetten naar jouw slanke en fitte leefstijl.

Tijdens de vervolggesprekken (30 min., 1x per 2 weken) werken we verder aan van jouw persoonlijke actieplan. De gesprekken zijn gericht op wat gaat er (al) goed, waar ben je trots op, wat heb je al bereikt, en wat kan beter, waar wil je aan gaan werken, hoe ga je het aanpakken enz...
Er komen steeds verschillende onderwerpen aan bod over (gezonde) voeding, beweging, gedrag en leefstijl gericht op jouw vragen, problemen en persoonlijke situatie op dat moment.

Tussen de persoonlijke gesprekken in mijn praktijk (of via skype) plannen we korte telefoongesprekken (20 min.) om je actieplan door te nemen, successen te delen en/of een eventuele terugval of lastige situatie te bespreken.

Extra informatie, voedingsanalyse en weekmenu's
Je ontvangt bij het 2e gesprek (45-60 min.) een coachmap met planners, folders, informatie en praktische tips gericht op afvallen, gezond eten en bewegen. Hiermee kun je direct aan de slag.
Verder ontvang je een uitgebreide voedingsanalyse en advies van jouw eetdagboek én een persoonlijk basismenu met diverse variatiemogelijkheden. Daarnaast krijg je ook diverse weekmenu's met lekkere gezonde recepten.
Coaching
Zo ga je afvallen...

  • Door andere keuzes te maken
  • Door meer te variëren
  • Door kleinere porties te eten
  • Door je stappen te tellen
  • Door je keukenkasten anders in te richten
  • Door een andere bordverdeling
  • Door lekker én gezond te eten

...en nog veel meer...
Kies jouw leefstijlprogramma...
Basis
2 maanden coaching
Leefstijlgesprek 60-90 min.
3 coachgesprekken
0-5 kg afvallen
Persoonlijk leefstijlplan
Voedingsanalyse + advies
Stappenteller t.w.v. € 30,-
Vergoeding mogelijk
€ 189,- € 159,-
Uitgebreid
4 maanden coaching
Leefstijlgesprek 60-90 min.
6 coachgesprekken
2 extra telefoongesprekken
5-10 kg afvallen
Persoonlijk leefstijlplan
Voedingsanalyse + advies
Stappenteller t.w.v. € 30,-
Vergoeding mogelijk
Gratis opvolggesprek
€ 299,- € 259,-
Intensief
6 maanden coaching
Leefstijlgesprek 60-90 min.
8 coachgesprekken
2 extra telefoongesprekken
> 10 kg afvallen
Persoonlijk leefstijlplan
Voedingsanalyse + advies
Stappenteller t.w.v. € 30,-
Vergoeding mogelijk
Gratis opvolggesprek
€ 369,- € 309,-
Liever geen pakket?

Wil je liever geen pakket afnemen, dan kun je ook gewoon per gesprek betalen. Je ontvangt dan geen (extra) korting. Je ontvangt wel een persoonlijk leefstijlplan, de startersmap (bij het 2e gesprek) en indien gewenst een uitgebreide voedingsanalyse en advies (na het 2e gesprek).

BGN
Losse gesprekstarieven
Kennismaken
Gratis
20 min.
Leefstijlgesprek
€ 70,-
60-90 min.
2e gesprek
€ 40,-
40 min.
Vervolggesprek
€ 30,-
30 min.
Telefoongesprek
€ 20,-
20 min.
€ 30,-
Yamax SW-200
Tarieven zijn inclusief BTW, voedingsanalyse, lichaamsanalyse, informatiemap en indirecte tijd.
Belangrijke informatie om te starten

Vergoeding
Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconulenten (BGN) worden de gespekken (gedeeltelijk) vergoed via de zorgverzekeraar. Kijk hier voor meer informatie over mijn tarieven en vergoeding.
Een verwijsbrief van de huisarts of andere zorgverlener is niet nodig.


Afspraken

Omdat ieder mens uniek is zal ook ieder begeleidingstraject anders verlopen. De duur van het traject is afhankelijk van jouw mogelijkheden, inzet, motivatie en doelen. Van te voren maken we samen duidelijke afspraken (duur traject, doelen, acties enz.) die leggen we vast in een overeenkomst. Als je wilt kan het traject verlengd worden. De gesprekken zijn om de 2-3 weken.

De inhoud van de gesprekken zal nooit met derden worden besproken. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Vragen?
Kijk bij veelgestelde vragen en antwoorden of stuur een e-mail naar vivole@home.nl

Skype

Begeleiding via skype, kan interessant zijn voor jou als je bijvoorbeeld niet in de buurt van Bergen op Zoom woont of als je een drukke baan hebt en weinig tijd om langs te komen. Heb je nog kleine kinderen en vind je het lastig om steeds een oppas te moeten regelen dan kan een traject via skype uitkomst bieden. Je zit lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Lees hier verder over de voordelen van online begeleiding.

Het traject via skype verloopt in grote lijnen hetzelfde als een traject in mijn praktijk. Alleen voor het eerste uitgebreide leefstijlgesprek van 1,5 uur kom je naar mijn praktijk. Hierin maken we samen een compleet plan waarmee je direct aan de slag kunt gaan. De vervolggesprekken doen we via skype en telefoon. Neem voor meer informatie hierover vrijblijvend contact met mij op.
Wil je liever een volledig progamma via skype kijk dan voor de mogelijkheden bij de online progamma's.


Duo begeleiding

Samen met je partner, vriend(in) of dochter werken aan een gezonde leefstijl? Dat kan ook, je kunt elkaar steunen en ervaringen delen. Het kan motiverend werken om samen het traject te volgen. Voor het eerste uitgebreide leefstijlgesprek plannen we samen een hele ochtend of middag. Hierin maken we samen een compleet plan voor jullie allebei waarmee je direct aan de slag kunt gaan. De extra telefoongesprekken zijn apart, de gesprekstijd van de gezamenlijke vervolggesprekken wordt verdubbeld. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Alvast gratis starten?

Schrijf je dan nu alvast in voor mijn gratis tips & stategieën en ontvang het gratis e-book 'slim afvallen in 4 stappen' cadeau. Volg mij op mijn blog waar ik tips en informatie geef over alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl. Of kijk alvast bij recepten en dagmenu's hoe je gezond kunt starten.

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud