Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

 

Afvallen met een persoonlijke aanpak


Met een gezond gewicht en gezonde leefstijl voel je je fit, je bent actief, je hebt veel zelfvertrouwen, je hebt minder last van je hormonen en minder kans op allerlei ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en kanker.
Start nu en ga op weg naar een slank en fit leven.

Afvallen met normaal lekker eten
Fit zonder zwaar trainingsprogramma
Slank zonder streng dieet, met blijvend resultaat

Ik kan je helpen...
Ik zal je positief stimuleren, ondersteunen en motiveren zodat jij je doelen gaat bereiken. Door stap voor stap kleine veranderingen door te voeren ga je je doel bereiken met blijvend resultaat.
Start met afvallen bij Vivolé
Ben jij klaar voor een gezond, fit en actief leven?

Je wil op een gezonde manier afvallen
Je wil energiek en fit zijn
Je wil weer aantrekkelijk zijn
Je wil een stabiel gewicht
Je wil je hormonen de baas zijn

en wil je...
...er 100% voor te gaan
...méér gaan bewegen
...gaan voor verandering op de lange termijn
...actief aan de slag gaan met je eet- en leefstijl

...dan is een leefstijlprogramma bij Vivolé geschikt voor jou!
Doolhof

Wat ga je ontdekken?


  • Wat het ideale eetpatroon is voor jou en je gezin
  • Hoe je gezond kunt afvallen en weer fit wordt
  • Dat gezond eten eenvoudig en lekker is
  • Hoe je meer kunt gaan bewegen in je dagelijks leven
  • Hoe je andere keuzes kunt maken
  • Hoe je terugval kunt voorkomen
Afvallen
Dit is het resultaat...

Na een paar weken...
...voel je je fitter
...zit je lekkerder in je vel
...geniet je meer van het eten
...krijg je plezier in bewegen
...ga je afvallen
...heb je minder overgangsklachten

Ben jij er klaar voor?
Hoe werkt het?

Om je eet- en leefstijl te veranderen is het van belang dat je anders gaat denken en je huidige eet- en beweegpatroon doorbreekt. Met dit leefstijlprogramma ontdek je hoe je een gezonde eet- en leefstijl kan ontwikkelen waarbij je zelf keuzes maakt en de verantwoordelijkheid neemt. Je krijgt dan ook geen verplichte weekmenu’s, maaltijdvervangers, shakes en pillen. Met behulp van 4 inzichten krijg je de kennis die je nodig hebt om nieuwe stappen te zetten op weg naar een blijvend gezond gewicht.

Kennismaken
Om elkaar te leren kennen start de begeleiding met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (in mijn praktijk of via skype). Tijdens deze kennismaking bespreken we je hulpvraag en vertel ik hoe ik je kan helpen om op een normale gezonde manier af te vallen. Besluit je om met mij op weg te gaan dan volgt daarna een uitgebreid startgesprek.

Coachgesprekken
Tijdens het startgesprek (60-80 min.) neem ik tijd om naar jouw verhaal te luisteren, bepalen we je beginsituatie (gewicht en lichaamsanalyse, conditie, gezondheid, eetgedrag enz.) en bespreken we jouw doel(en).
De coachgesprekken (30-40 min.) zijn gericht op wat gaat er (al) goed, waar ben je trots op, wat heb je al bereikt en wat kan beter, waar wil je aan gaan werken, hoe ga je het aanpakken enz...
Er komen steeds verschillende onderwerpen aan bod over voeding, beweging, gedrag en leefstijl gericht op jouw vragen, problemen en persoonlijke situatie op dat moment.

Extra informatie
Je ontvangt bij het 2e gesprek (40-50 min.) een coachmap met planners, folders, informatie en praktische tips gericht op afvallen, gezond eten en bewegen. Hiermee kun je direct aan de slag.
Start nu met je gezonde leefstijl...
Basis
2 maanden coaching
Startgesprek
3 coachgesprekken
0,5-1 kg afvallen per week
Informatie + advies
Vergoeding mogelijk
Ook mogelijk via skype
€ 179,- € 139,-
Intensief
6 maanden coaching
Startgesprek
7 coachgesprekken
0,5-1 kg afvallen per week
Informatie + advies
Vergoeding mogelijk
Ook mogelijk via skype
Gratis opvolggesprek
€ 279,- € 239,-
Vervolgpakket
Heb je je doel nog niet bereikt of heb je een nieuw doel waar je aan wilt gaan werken? Heb je nog even 'een stok achter de deur' nodig? Dan kun je daarna een vervolgpakket nemen van 4 afspraken, de kosten hiervoor zijn € 99,-.
Liever geen pakket?

Wil je liever geen pakket afnemen, dan kun je ook gewoon per gesprek betalen.

Losse gesprekstarieven
Kennismaken
Gratis
20 min.
Startgesprek
€ 60,-
60 min.
Adviesgesprek
€ 40,-
40 min.
Coachgesprek
€ 30,-
30 min.
Voedingsanalyse
€ 60,-

Tarieven zijn inclusief BTW, lichaamsanalyse, informatiemap en indirecte tijd.
BGN
Belangrijke informatie om te starten

Vergoeding
Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconulenten (BGN) worden de gespekken (gedeeltelijk) vergoed via de zorgverzekeraar. Kijk hier voor meer informatie over mijn tarieven en vergoeding.
Een verwijsbrief van de huisarts of andere zorgverlener is niet nodig.


Afspraken

Omdat ieder mens uniek is zal ook ieder begeleidingstraject anders verlopen. De duur van het traject is afhankelijk van jouw mogelijkheden, inzet, motivatie en doelen. Van te voren maken we samen duidelijke afspraken (duur traject, doelen, acties enz.) die leggen we vast in een overeenkomst. Als je wilt kan het traject verlengd worden. De gesprekken zijn om de 2-3 weken.

De inhoud van de gesprekken zal nooit met derden worden besproken. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Vragen?
Kijk bij veelgestelde vragen en antwoorden of stuur een e-mail naar vivole@home.nl

Skype

Begeleiding via skype, kan interessant zijn voor jou als je bijvoorbeeld niet in de buurt van Bergen op Zoom woont of als je een drukke baan hebt en weinig tijd om langs te komen. Heb je nog kleine kinderen en vind je het lastig om steeds een oppas te moeten regelen dan kan een traject via skype uitkomst bieden. Je zit lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Lees hier verder over de voordelen van online begeleiding.

Het traject via skype verloopt in grote lijnen hetzelfde als een traject in mijn praktijk. Neem voor meer informatie hierover vrijblijvend contact met mij op. Wil je liever een volledig progamma via skype kijk dan voor de mogelijkheden bij de online progamma's.


Duo begeleiding

Samen met je partner, vriend(in) of dochter werken aan een gezonde leefstijl? Dat kan ook, je kunt elkaar steunen en ervaringen delen. Het kan motiverend werken om samen het traject te volgen. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Alvast gratis starten?

Schrijf je dan nu alvast in voor mijn gratis tips & stategieën en ontvang het gratis e-book 'slim afvallen in 4 stappen' cadeau. Volg mij op mijn blog waar ik tips en informatie geef over alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl. Of kijk alvast bij recepten en dagmenu's hoe je gezond kunt starten.

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud