Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

Summer Proef weken

Slim & gezond afvallen, zonder dieet, met blijvend resultaat
Gepubliceerd door in Afvallen ·
Tags: Challenge
Wil jij met de zomer in het vooruitzicht graag weer een paar kilo’s kwijt zodat je zorgeloos kunt genieten van de zomerzon? Doe dan mee met de ‘Summer Proef Weken' georganiseerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Gedurende 10 weken, 10 challenges om jou te laten zien hoe je stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kunt creëren. De Summer Proef Weken lopen van 16 april tot en met 24 juni.

Tijdens de challenges ga je een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die je kunt zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo ga je ontdekken hoe je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Elke week heeft een ander thema.

Week 1:   Snack free week
Week 2:   Gezonde start week
Week 3:   Frisdrankvrije week
Week 4:   Wandelweek
Week 5:   Salad4lunch
Week 6:   Move it beweegweek
Week 7:   Vega week
Week 8:   Zero alcohol week
Week 9:   Makkelijke maaltijd week
Week 10: Totally summer proef week

Spreekt dit je aan? Zet dan nu de eerste stap en doe mee met de Summer Proef Weken. Download alvast de gratis printable met een overzicht van de wekelijkse challenges en volg de Facebookpagina voor dagelijkse motivatie, tips en recepten.
Maandag 16 april gaat van start met de snack free week. Dus vul je voorraadkast met gezonde tussendoortjes en doe mee!

Doe je mee met de challenge en kan je daarnaast ook nog wat extra hulp gebruiken? Dan help ik je graag!
Besluit je om in de Summer Proef Weken (van 16 april t/m 24 juni 2018) bij mij een begeleidingstraject te starten dan ontvang je een flinke korting! Kijk voor meer informatie bij programma’s.
Geen commentaren

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud