Ontbijt
1 snee volkorenbrood, besmeerd met roomboter en belegd met kipfilet
1 snee volkorenbrood met pindakaas
1 glas verse jus d’orange
Thee of koffie
Tussendoor
1 appel
Glas water
Thee of koffie
Lunch
Boordevolle salade
1 peer
1 glas halfvolle melk
Meng 1 scharrelei (gekookt en afgekoeld), 100 g sperziebonen (gekookt en afgekoeld), 1 rode paprika, 1 tomaat, 50 gekookte witte bonen (uit pot), 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas, 40 g veldsla en 3 eetlepels balsamicoazijn.
Tip: kook ei en sperziebonen een dag van tevoren.
Tussendoor
1 krentenbol, besmeerd met roomboter
Thee
1 stuk komkommer
Glas water
Avondmaaltijd
Gevulde paprika en couscous (zie hier)
Glas water
Tussendoor
1 cappuccino
1 blokje pure chocolade
1 glas witte of rode wijn
Bron: PuurGezond
Laat me weten hoe jij dit dagmenu vond. Ik hoor het graag in een reactie hieronder!
Puur Gezond dagmenu van ongeveer 1700 kcal
Gepubliceerd door Francis van Laarhoven in Recepten en dagmenu's · 28 juni 2014
Tags: Puur, Gezond, dagmenu
Tags: Puur, Gezond, dagmenu
Geen commentaren