Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

Kippenbout uit de oven, om je vingers bij af te likken....

Slim & gezond afvallen, zonder dieet, met blijvend resultaat
Gepubliceerd door in Recepten en dagmenu's ·
Tags: recept

Nodig per persoon:

  • 1 kippenbout
  • kipkruiden
  • peper
  • 75 ml kippenbouillon
  • 3 knoflookteentjes
  • peterselie

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200 °C
2. Wrijf de kip in met de kipkruiden. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de bout in ca. 3 minuten rondom licht bruin. Leg de bout in een ovenschaal.
3. Roer het aanbaksel los met de bouillon en schenk de jus over de bout. Leg de ongepelde teentjes knoflook rondom de kippenbout.
4. Laat de bout in het midden van de oven in 45 min. gaar worden.
5. Bestrooi het gerecht met peterselie. Pers de knoflookteentjes uit hun velletje en smeer op de kip.


Lekker met rauwkostsalade en gekookte aardappelen.


Eet smakelijk!

Laat me weten hoe jij het recept voor de kippenbout uit de oven vond vond.




Geen commentaren

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud