Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

Feestje op je bord

Slim & gezond afvallen, zonder dieet, met blijvend resultaat
Gepubliceerd door in Gewichtsconsulent ·
Tags: BGN
Start afvallen met een feestje op je bord. Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Ik geloof niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, georganiseerd door de overkoepelende beroepsvereniging (BGN), laat ik samen met andere gewichtsconsulenten in de regio zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is. De voorjaarscampagne start op donderdag 11 april en gaat door tot en met vrijdag 14 juni 2019.

Negen uitdagingen om gezonder te eten
Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Tijdens deze campagne word je geïnspireerd met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten. Elke week met een andere uitdaging:

Week 1 Start fris met fruit
Week 2 Lunch op groen
Week 3 Gezond de wereld rond
Week 4 Zomerse zuivelontbijtjes
Week 5 Broodje feestbeleg
Week 6 Caribbean hotpot
Week 7 De groen(t)e start
Week 8 Fruity Lunch Party
Week 9 Happy Meal

Persoonlijk advies
Doe je mee met de uitdaging en kan je daarnaast ook nog wat extra hulp gebruiken? Dan help ik je graag! Neem vrijblijvend contact met mij op.

Je kunt de campagne ‘Feestje op je bord’ volgen via www.facebook.com/Leefstijlcoaching en www.facebook.com/GewichtsconsulentenZuidwestNederland

Bezoek de BGN-gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek
De overkoepelende beroepsvereniging (BGN) neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 23 t/m 29 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een swingende standactie waarmee zomerse prijzen te winnen zijn.

Feesje op je bordGeen commentaren

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud