Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

Dag Oud, Hallo Nieuw

Slim & gezond afvallen, zonder dieet, met blijvend resultaat
Gepubliceerd door in Gewichtsconsulent ·
Tags: BGNgewichtsconsulent
Het einde van 2017 is in zicht. Tijd om de balans op te maken. Waar ben je tevreden over en wil je graag zo houden en wat wil je het komende jaar anders doen? Misschien wil je in het nieuwe jaar, net als vele andere vrouwen, iets aan je eet- en leefstijl veranderen. Afvallen, gezonder gaan eten of juist meer gaan bewegen.

Waarom zou je wachten tot het nieuwe jaar? Kom nu in beweging en zet alvast de eerste stap! Volg de najaarscampagne 'Dag Oud, Hallo Nieuw' van de BGN. Hierin laten we je zien dat je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven veel kunt bereiken. Kijk voor inspiratie en tips om je voeding en leefstijl stap-voor-stap aan te passen op mijn Facebookpagina Voeding, leefstijl en gezondheid of op de Facebookpagina van de BGN Gewichtsconsulenten.

Wil je persoonlijke begeleiding maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met mij.
Ik neem je stap-voor-stap mee op weg naar een slank en fit leven. Ik leer je hoe je met eenvoudige strategieën veel kunt bereiken. Je gaat ontdekken hoe kleine slimme veranderingen in je eet- en leefpatroon zorgen voor een blijvend gezond resultaat.


Campagne 2017Geen commentaren

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud