Ga naar de inhoud

Tortellini met champignons en zalm uit de oven

Slim & gezond afvallen, zonder dieet, met blijvend resultaat
Gepubliceerd door in Recepten en dagmenu's ·
Tags: Receptdinerovenschotelvis

Dit heb je nodig voor 4 personen:
250 gram tortellini gevuld met kaas (kant-en-klaar)
250 gram champignons
200 gram kerstomaatjes
150 gram diepvries doperwten
2 stukken zalm (diepvries)
250 ml Sojaroom
1 eetlepel bouillonpoeder
peper en peterselie
50 gram geraspte kaas
boter

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de tortellini beetgaar in ruim kokend water. (zout toevoegen is niet nodig)
Snijd de champignons in plakjes en halveer de kerstomaatjes.
Snijd de (ontdooide) zalm in stukjes en bak deze roerend gaar in een koekenpan.
Verwarm de sojaroom met bouillon in een pan, roer de champignons, kerstomaatjes en erwten erdoor en breng op smaak met peper en peterselie.

Doe de afgegoten tortellini in een ingevette ovenschaal en schep het champignonmengsel en de zalm erdoor. Bestrooi met geraspte kaas.
Bak de schotel in ongeveer 20 minuten goudbruin.

Lekker met een gemengde salade van witlof, tomaat, komkommer, wortel en gekookt ei.

Eet smakelijk!


Vond je dit een lekker recept? Deel 'm met anderen.




Geen commentaren

© 2017 Vivolé

Terug naar de inhoud