Voeding & Leefstijlcoaching Blog - Specialist in leefstijlcoaching - Slim afvallen en een blijvend gezonde leefstijl - Voeding, Beweging & Leefstijl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Italiaanse spinazieschotel

Gepubliceerd door Francis van Laarhoven in Recepten en dagmenu's · 3/12/2015 16:21:03
Tags: receptspinazieeiovenschoteldiner



Dit heb je nodig voor 4 personen:
800 gram diepvriesspinazie of 1,5-2 kg verse spinazie
4 sneetjes (oud) brood, zonder korst
100 g Parmazaanse kaas
4 eieren
1 eetlepel olijfolie
boter om de ovenschaal in te vetten en het brood in te bakken

Zo maak je het:
Heb je verse spinazie? Snijd de spinazie dan grof en smoor het in de olijf olie.
Ik had geen verse spinazie en heb deze keer gekozen voor grofgehakte diepvriesspinazie.
Ontdooi de deelblokjes in een pan met een beetje olijfolie.

Smelt de boter in een pan en bak de sneetjes brood aan twee kanten, leg het in een ovenschaal en schik de spinazie erop.

Bestrooi de spinazie met de helft van de geraspte kaas, breek de eieren hierop en bestrooi met de rest van de (Parmazaanse) kaas.

Zet de schaal 10-15 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden.

Eet smakelijk!



Vond je dit een lekker recept? Deel 'm met anderen!




Geen commentaren
e-book
E-mail
Naam
 
Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu