Ga naar de inhoud

Gevulde paprika met couscoussalade

Slim & gezond afvallen, zonder dieet, met blijvend resultaat
Gepubliceerd door in Recepten en dagmenu's ·
Tags: receptdiner

PuurGezond recept

Ingrediënten voor 4 personen:

voor paprika’s:

  • 400 g verse forelfilet
  • ½ eetlepel citroensap
  • 1 bosuitje, in ringetjes
  • 4 in de lengte gehalveerde paprika’s

voor couscoussalade:
  • 200 g (biologische) couscous
  • ½ komkommer, in kleine blokjes gesneden
  • 5 muntblaadjes, fijngesneden
  • 12 gedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
  • 80 g rozijnen
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
2. Snijd de schoongemaakte forelfilet in blokjes. Meng de vis met citroensap, bosui en zout en peper.
3. Vul de paprika’s met het vismengsel.
4. Stop de gevulde paprika’s in een ovenschaal en dek de schaal af met aluminiumfolie.
5. Bak de paprika’s 20 minuten in de oven, haal het aluminiumfolie eraf en bak nog 5 minuten.
4. Maak intussen de couscoussalade: breng 400 ml water aan de kook en meng dit met de couscous.
Laat even afkoelen en schep de rest van ingrediënten door de couscous.
5. Breng op smaak met peper en zout.


Eet smakelijk!

Bron: PuurGezond

Laat me weten hoe jij dit recept voor couscoussalade vond. Ik hoor het graag!




Geen commentaren

© 2017 Vivolé

Terug naar de inhoud